dilluns, 26 de gener del 2009

Aquest matí, en el plenari de l´ajuntament de Dénia, el govern trànsfuga de quatre partits i un no sé sap què han votat tots a favor de la descatalogació de ben d´interés cultural de l´antic sanatori republicà de Beniatlà.El cas és que l´última paraula la tindrà la comissió mixta amb el representant de la Direcció General de Patrimoni, que de moment no està per la descatalogació.
Una vegada més l´alcaldessa del PP, com diu un amic meu "partit de pijos y paletos"no és capaç de defensar el nostre patrimoni històric i cultural davant les ànsies de benefici d´una empresa i del seu conseller delegat, Fidel Campoy, qui ja ha afirmat que tirarà l´edifici sense miraments però,això sí, de "forma legal".
Vent de Progrés.

3 comentaris:

  1. es indignant que l'Ajuntament no estiga per la defensa del seu patrimoni històric.

    ResponElimina
  2. Resulta curiós com la dreta sempre es plega a les grans empreses, deixant de banda les preocupacions dels ciutadans, i com en aquest cas,el patrimoni històric..

    ResponElimina
  3. Doncs sí, tenim a la mateixa dreta de sempre, una dreta que encara no creu en la democràcia ni en els drets de les persones ni dels pobles, vaja una dreta del segle XIX.Nosaltres, a seguir en la batalla.

    ResponElimina