diumenge, 4 de gener del 2009

MASACRE A PALESTINA

Sembla que ara la guerra forma també part de les estratègies electorals a l´estat d´Israel.El partit laborista jueu,autor de l´atac a Gaza, ha pujat deu punts a les enquestes d´intenció de vot.Mentrestant la comunitat internacional prefereix mirar cap a un altre costat mentre milió i mig de palestins són cercats per terra,mar i aire,amb bombardejos indiscriminats i emprant armes prohibides com les bombes-raïm. Un cop més EE.UU està darrere d´aquesta nova infàmia i com no, el Sr. Bush al front.Des de Vent de Progrés esperem que algun dia aquestos genocides que han practicat impunement terrorisme d´estat seguin a la banqueta dels acusats i puguen ser jutjats per crímens de lesa humanitat,tortures,violacions dels drets humans,genocidi i segrest.
L´esperança vé una vegada més de la societat civil, que esporàdicament s´activa devant aquests actes de barbàrie i llancen crit de pau i de fartera de tant de dolor i patiment dels innocents.
en aquest enllaç www.nodo50.org podreu trobar totes les convocatòries de protesta per als dies vinents.
Vent de Progrés

1 comentari:

  1. Recordant fets històrics recents,com la intervenció de l'O.T.A.N en l'antiga Iugoslàvia,considere que,davant la ineficàcia de la U.E. per a prendre decisions que puguen contrariar els E.E.U.U.,deuria intervindre JA ! L'O.T.A.N per tal de frenar els crims de lesa humanitat que estan produïnt-se a Palestina.

    ResponElimina